Je bekijkt nu 1 jaar nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out

1 jaar nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out

Op 1 mei 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Tijd voor een update, hoe gaat het nu 1 jaar nadat ik thuis kwam te zitten. Natuurlijk gaat er een hoop vooraf aan dat punt, dus eerst even een korte update over hoe mijn burn-out is ontstaan. In een video vertel ik en laat ik zien hoe het nu met me gaat en of ik er al helemaal overheen ben.

Wat ging er vooraf aan mijn burn-out?

In april 2017 verhuisde ik van het pittoreske Luyksgestel naar de grote stad Utrecht. De oplevering van ons appartement had vertraging, waardoor dit uiteindelijk bijna samen viel met het wisselen van baan. Ik had geweldige collega’s, maar het werk inhoudelijk en hoe de processen waren ingericht daar kon ik eigenlijk niet mee leven. De fouten die in het systeem ontstonden, maar waar mijn naam onder stond dat is iets wat je niet kunt verkroppen als perfectionist. Daarnaast was dit inhoudelijk niet mijn droombaan, ook niet als de processen zouden werken zoals ik het graag zag. Ik wilde mijn eigen bedrijf laten groeien, maar had eigenlijk geen tijd. Ik was altijd aan het werk, nooit tevreden en vond stilzitten zonde van mijn tijd. Al tijden liep ik op mijn tandvlees.

1 mei 2018, ik kon niet meer

Ik schaamde me diep. Ik had net een nieuw contract bijgetekend, voor een baan die ik eigenlijk niet wilde. Het voelde alsof ik geen keuze had, want ik was op. Eigenlijk wist ik dat wel, maar ik had niet het gevoel dat de rijdende trein waarin ik me bevond ook een handrem had. “Als je geen koorts hebt, ben je niet ziek”. Dat is wat ik mee heb gekregen tijdens mijn opvoeding, maar wat natuurlijk nooit zo letterlijk is bedoelt. Dat was meer in de context als ik toevallig ‘ziek’ was, omdat er een sportdag op de planning stond.

1 jaar nadat ik thuis kwam te zitten, hoe gaat het nu?

Al eerder schreef ik een artikel over wat er is veranderd na mijn burn-out. In deze video deel ik hoe het nu met me gaat. Ben ik volledig herstelt? Je zie het in de onderstaande video.

Werkt het linkje niet op je mobiel? Klik dan hier.

Mijn zakelijke doel is om dit jaar 100 YouTube abonnees te halen, dus je zou me echt heel blij maken als jij je abonneert. Ik ben natuurlijk heel benieuwd wat je van deze video vind en of je er zelf iets uit haalt. Stuur je me een berichtje of laat je een reactie achter?

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

1 jaar nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.