Je bekijkt nu 5 ideeën – cadeaus ter ontspanning

5 ideeën – cadeaus ter ontspanning

Een klein presentje wat bijdraagt aan innerlijke rust, maar wat moet dat dan zijn? Om je te voorzien van wat inspiratie heb ik een lijstje gemaakt met mijn favoriete cadeaus ter ontspanning.

Met deze cadeaus is ontspanning gegarandeerd!

Een cadeau kan je zo groot of klein maken als je zelf wilt. De cadeautips variëren daarom in prijs van goedkoop tot wat prijziger. Vergeet niet, uiteindelijk gaat het natuurlijk om het gebaar. Doe er een lief kaartje bij en je maakt iemand er ongetwijfeld heel blij mee. Alle cadeaus hieronder dragen bij aan een meer ontspannen leven.

1. Kleurboek voor volwassenen

Als je met je handen bezig bent komt je hoofd makkelijker tot rust. Nog een voordeel, je kunt ook niet gelijktijdig op je telefoon scrollen en je hoofd voorzien van nog meer prikkels. Een kleurboek mag dus zeker niet ontbreken in dit lijstje met cadeaus ter ontspanning.

2. Kobo plus cadeaukaart

Lezen kan ontspannend zijn, maar dan moet je er ook wel echt de rust voor hebben. Wist je dat je met Kobo Plus ook heel veel boeken kunt luisteren? Dat kan dus gewoon op je telefoon en je kunt het bijvoorbeeld ook nog combineren met een fijne wandeling in de natuur. Een Kobo Plus giftcard is een perfect cadeau voor iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken.

3. Zoutlamp

Je ziet de zoutlamp steeds vaker voorbij komen. Ik heb mijn felle nachtlampje ingeruild voor een zoutlamp en ik ben er echt enorm blij mee. Het oranje licht is niet alleen heel sfeervol, het fijne gedimde licht zorgt er ook voor dat als je in bed ligt te lezen met het lampje nog aan dat het je slaap-waakritme niet verstoort. Een zoutlamp draagt wat mij betreft absoluut bij aan een fijne ontspannen sfeer in een ruimte en is dus een prachtig cadeau wat er ook nog eens leuk uit ziet!

Zoutlamp

4. Bullet journal

Je kunt een bullet journal op allerlei manieren inzetten. Als agenda die jij zelf ontwerpt per week, maar ook als vision board om je dromen en doelen in kaart te brengen. Knip, plak, kleur, in een bullet journal kun je al je creativiteit kwijt. Het is niet alleen een mooie tool om je hoofd rustig te krijgen en te ontspannen, maar ook om je toekomst dromen en doelen scherp te krijgen. Bullet journals zijn er in allerlei vormen en maten, maar ik zou zeggen kies een exemplaar met een mooie kaft want het oog wil ook wat!

5. Een dagje wellness

Dit is toch wel het ultieme cadeau in het rijtje cadeaus ter ontspanning, een dagje wellness. Of je nou alleen gaat of met z’n tweeen, tot rust kom je gegarandeerd. Een hele dag lekker lezen, luieren, zwemmen, in de sauna en lekker eten, wat wil een mens nog meer. Tijdens zo’n dagje sauna ben je ‘verplicht’ offline, dat doet echt wonderen voor je stresslevel. Als je iemand of jezelf echte ontspanning gunt is een dagje wellness echt een top cadeau!

Bonustip

Mijn eigen intentiekaarten mogen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ze leveren je op korte termijn misschien niet direct ontspanning, maar ze helpen je om je te richten op het positieve, kleine dingen meer te waarderen en je dromen ook echt na te jagen. Kortom, op lange termijn sta je gegarandeerd relaxter in het leven als je daarmee aan de slag gaat. De kaartenset bestaat uit 50 kaartjes, met op iedere kaart een spreuk in begrijpelijke taal. Scoor nu jouw setje intentiekaarten, dan ga ik voor je aan de slag om ze op te sturen en te voorzien van een handgeschreven kaartje.

https://hannekekuipers.nl/winkel/intentiekaarten-voor-iedere-dag/

Welk cadeau ga jij jezelf of een ander geven?

 

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

5x cadeaus ter ontspanning

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.