JOUW DROOMLEVEN START HIER

Wil jij weten wat je écht wilt in het leven en weer bruisen van de energie? Haal meer uit je leven met persoonlijke coaching. 

Het grote mensen leven, is dit het nou? Vanaf een afstandje bekeken heb jij het best goed voor elkaar, maar waarom voelt het dan niet zo? Je bovenkamer draait overuren en je voelt onrust in je lijf. Je hebt iedere week structureel een dag te kort in de week. Je lontje is soms wat korter dan je zou willen. Je hebt het idee dat je batterij harder leegloopt dan je ‘s nachts weer kunt opladen.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS...

 • De maandag niet meer voelt als de zwaarste dag van de week
 • Jij meer rust voelt, in je hoofd en in je lijf
 • Jij je niet meer zou laten tegenhouden door de mening van anderen
 • Je weet wat je écht wilt in het leven
 • Je dagelijks uit je bed springt en zin hebt in de dag
 • Je weer bruist van de energie 
 • Jij je droomleven leeft

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? Dan kan ik me goed voorstellen dat je op dit moment niet alles uit je leven haalt. In mijn coachstraject help ik millennials zichzelf op één te zetten en de lat minder hoog te leggen, zodat ze hun hart gaan volgen en meer van het leven gaan genieten.

STOP MET ALLES ALLEEN OPLOSSEN

Misschien ben je al eindeloos aan het nadenken over verschillende oplossingen. Heb je al meerdere zelfhulpboeken verslonden en allerlei tips opgevolgd, maar blijf je voor je gevoel ploeteren. Been there, done that. Het is niet makkelijk om zelf het verschil te maken. 

Dat ervoer ik zelf ook drie jaar geleden. Ik besloot destijds om hulp te vragen en dat veranderde de mijn leven compleet. Sindsdien help ik millennials om echt voor zichzelf te kiezen, zodat je zorgt dat jouw geluk in het leven niet meer op de laatste plaats komt.

De vraag aan jou is dus: ga je verder zonder coaching en blijf je het zelf proberen? Of verzamel je al jouw lef en moed bij elkaar en schakel je de hulp in van een coach. Dat tweede wil ik je dolgraag bij helpen. Laten we samen op zoek gaan naar wat jou drijft, naar wat je nodig hebt om echt voor jezelf te kiezen. En ik help je de stappen te zetten om je leven anders in te richten.

 

OVER MIJ

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial die alle ballen die het leven je kan geven hoog probeerde te houden. Alle keuzes in het leven maakte ik met mijn verstand, terwijl mijn lichaam schreeuwde dat het niet de juiste keuze was. Ik was veranderd in een brein op pootjes en mijn leven bestond uit moeten. Alle signalen dat ik structureel over mijn eigen grenzen ging negeerde ik, met een burn-out tot gevolg.

Ik leerde mezelf opnieuw kennen of beter gezegd, ik leerde mezelf pas écht kennen. Ik leerde luisteren naar mijn hart en de lat wat lager te leggen in het leven. 

Mijn grootste les is dat oké zijn met jezelf niet afhankelijk is van wat je hebt bereikt of hoe je eruitziet. De grootste verandering in mijn leven is dat ik dagelijks geniet, van grote en van kleine dingen. 

Dat gun ik jou ook en daarom is het mijn missie geworden om millennials te helpen om zichzelf op één te zetten en de lat wat lager te leggen, zodat ze meer gaan genieten van het leven!

 
Over mij Hanneke Kuipers

Dit houdt 1-op-1 coaching in

Een traject is afgestemd op jouw verhaal, vraag en behoeftes. Kortom geen traject is hetzelfde, want geen mens is hetzelfde! 

Na drie maanden: 

 • Ervaar jij meer rust in je hoofd en je lijf
 • Weet jij wat je wél wilt en wat je moet doen om dat te bereiken
 • Geloof jij in jezelf en de dromen die je hebt
 • Ben jij volop bezig om je droomleven vorm te geven
 • Laat jij je niet meer tegen houden door beren op de weg of de mening van anderen

Zo werkt het

Een coachtraject starten we met een kennismakingsgesprek, in dat eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en onderzoeken we samen hoe ik je kan helpen. Na het kennismakingsgesprek stuur ik je een mail met daarin jouw persoonlijke doelen. Als wij beide enthousiast zijn na het kennismakingsgesprek plannen we samen de sessies in overleg en naar behoefte in.

Ben jij klaar om jezelf één te zetten en de lat minder hoog te leggen, zodat jij je hart gaat volgen en meer van het leven gaat genieten?

Besluit jij te investeren in jezelf dan krijg je:

 • Een kennismakingsgesprek
 • Vijf keer een 1-op-1 gesprekken van 1 tot 1,5 uur
 • Support via WhatsApp
 • Praktische opdrachten waar jij thuis mee aan de slag kunt
 • Een professionele gedragsstijlen- en drijfverenanalyse

Geef je droomleven een kickstart met drie maanden 1-op-1 begeleiding voor € 997,-.

De prijzen voor particulieren inclusief BTW. Is het een zakelijke investering of wordt de coaching vergoed door je werkgever, dan zijn de prijzen exclusief BTW. Betaling in termijnen is mogelijk.

De coaching zal plaatsvinden in online, in mijn coachruimte in Nieuwegein of bij jou op locatie.

Veelgestelde vragen

Het is ook best wel een grote stap om te zetten, dus ik kan me goed voorstellen dat jij ook met veel vragen rondloopt. Hieronder beantwoord ik de vragen die ik regelmatig ontvang.

Wat als ik het na het kennismakingsgesprek nou helemaal niks vind?
Een traject is alleen succesvol als we er beide volledig achter staan. Voel jij na het kennismakingsgesprek de klik niet dan laten we het bij het kennismakingsgesprek.

Is een combinatie van online en offline coaching ook mogelijk?
Dat kan zeker. Als jij het fijn vindt om me eens in real life te ontmoeten maar je wilt niet voor iedere sessie reizen dan bedenken we samen een mooie middenweg. 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Ik vind het ongelofelijk dapper als je in jezelf durft te investeren. Het zou zonde zijn als je financiën dit in de weg staan, dus een passende afspraak over betalen in termijnen daar komen we zeker uit.

Kan ik langer begeleiding krijg dan drie maanden? 
Dat kan zeker. Als we samen het gevoel hebben dat er na drie maanden nog meer uit te halen is maak ik een mooi voorstel op maat voor je om nog even samen door te werken aan jouw droomleven.

Hoeveel tijd zit er tussen de gesprekken?
Gemiddeld genomen drie weken, maar we plannen het samen in naar behoefte. In praktijk komt het vaak voor dat de begeleiding in het begin wat intensiever is dan aan het einde van het traject en dat de eerste gesprekken dus wat dichter op elkaar gepland zijn.

Is loopbaancoaching inclusief uitgebreide assesements ook mogelijk? In het op deze pagina beschreven traject maak ik gebruik van beknopte persoonlijkheidstesten. Voor (zakelijke) loopbaancoaching inclusief uitgebreide assessments maak ik aan de hand van de behoefte en de kennismaking graag een voorstel op maat. 

Stuur me een berichtje

Staat je vraag er niet bij? Of wil jij gewoon even kennismaken voordat je kunt besluiten of je wilt investeren in coaching? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier.