JOUW DROOMLEVEN START HIER

Wil jij ondernemen uit flow, doen waar je goed in bent en weer bruisen van de energie? Haal meer uit je business en je leven met persoonlijke coaching. 

Yes je bent ondernemer, wat je zo graag wilde. Toch vraag jij je met regelmaat af, is dit het nou? Vanaf een afstandje bekeken heb jij het best goed voor elkaar, maar waarom voelt het dan niet altijd zo? Je bovenkamer draait overuren en je voelt onrust in je lijf. Je hebt iedere week structureel een dag te kort in de week. Je lontje is soms wat korter dan je zou willen. Je hebt het idee dat je batterij harder leegloopt dan je ‘s nachts weer kunt opladen.

HOE FIJN ZOU HET ZIJN ALS...

 • Je niet meer continue het gevoel hebt achter de feiten aan te lopen
 • Je hart weer sneller gaat kloppen van je werk
 • Je de vrijheid ervaart waar je voor bent gaan ondernemen
 • Jij meer rust voelt, in je hoofd en in je lijf 
 • Je weer focus hebt en meters maakt op een dag
 • Je weer bruist van de energie 
 • Jij je droomleven leeft

Herken jij je in één of meerdere van deze punten? Dan kan ik me goed voorstellen dat je op dit moment niet alles uit je business en je leven haalt. In mijn coachstraject help ik jou te gaan ondernemen vanuit je talent en focus aan te brengen, zodat je meer geniet van het ondernemerschap en het leven.

STOP MET ALLES ALLEEN OPLOSSEN

Misschien ben je al eindeloos aan het nadenken over verschillende oplossingen. Heb je al meerdere zelfhulpboeken verslonden, eindeloos podcasts geluisterd, allerlei tips opgevolgd, maar blijft het voor je gevoel ploeteren. Been there, done that. Het is niet makkelijk om zelf het verschil te maken. 

Dat ervoer ik zelf ook drie jaar geleden. Ik besloot destijds om hulp te vragen en dat veranderde de mijn leven compleet. Sindsdien help ik mijn klanten om echt voor zichzelf te kiezen, zodat je zorgt dat jouw geluk in het leven niet meer op de laatste plaats komt.

De vraag aan jou is dus: ga je verder zonder coaching en blijf je het zelf proberen? Of verzamel je al jouw lef en moed bij elkaar en schakel je de hulp in van een coach. Dat tweede wil ik je dolgraag bij helpen. Laten we samen op zoek gaan naar wat jou drijft, naar wat je nodig hebt om de focus terug te krijgen en je weer energiek te voelen. Ik help je de stappen te zetten om je leven anders in te richten.

 

OVER MIJ

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial die alle ballen die het leven je kan geven hoog probeerde te houden. Alle keuzes in het leven maakte ik met mijn verstand, terwijl mijn lichaam schreeuwde dat het niet de juiste keuze was. Ik was veranderd in een brein op pootjes en mijn leven bestond uit moeten. Alle signalen dat ik structureel over mijn eigen grenzen ging negeerde ik, met een burn-out tot gevolg.

Ik leerde mezelf opnieuw kennen of beter gezegd, ik leerde mezelf pas écht kennen. Ik leerde luisteren naar mijn hart en de lat wat lager te leggen in het leven. 

Mijn grootste les is dat oké zijn met jezelf niet afhankelijk is van wat je hebt bereikt of hoe je eruitziet. De grootste verandering in mijn leven is dat ik dagelijks geniet, van grote en van kleine dingen. 

Dat gun ik jou ook en daarom is het mijn missie geworden om ondernemers te helpen ondernemen vanuit hun talenten, zodat je meer focus en minder stress ervaart en weer van het ondernemerschap en het leven gaat genieten! 

 
Over mij Hanneke Kuipers

Dit houdt 1-op-1 coaching in

Een traject is afgestemd op jouw verhaal, vraag en behoeftes. Kortom geen traject is hetzelfde, want geen mens is hetzelfde! 

Na drie maanden: 

 • Weet jij wat je talenten zijn en hoe je die inzet in je bedrijf
 • Heb je keuzes gemaakt over waar je mee mag stoppen en waar je mee doorgaat in je bedrijf
 • Ervaar jij meer rust in je hoofd en je lijf
 • Laat jij je niet meer tegen houden door beren op de weg of de mening van anderen
 • Ben jij al flink op weg om je droomleven en droombusiness werkelijkheid te maken

Zo werkt het

Een coachtraject starten we met een match gesprek, in dat eerste gesprek leren we elkaar beter kennen en onderzoeken we samen hoe ik je kan helpen. Als wij beide enthousiast zijn na het match gesprek plannen we samen de sessies in overleg en naar behoefte in.

Ben jij klaar om te gaan ondernemen vanuit je talenten, zodat je meer focus, energie en werkplezier ervaart en nog meer gaat genieten van het leven? 

 

Besluit jij te investeren in jezelf dan krijg je:

 • Een match gesprek
 • Vijf keer een online 1-op-1 gesprekken van 1 tot 1,5 uur
 • Een kort lijntje met mij via WhatsApp
 • Praktische opdrachten waar jij thuis mee aan de slag kunt
 • Een professionele kwaliteiten- en drijfverenanalyse (t.w.v. € 350,-)

Geef je droomleven een kickstart met drie maanden 1-op-1 begeleiding voor maar € 1.997,-.

Veelgestelde vragen

Een traject is alleen succesvol als we er beide volledig achter staan. Voel jij na het match gesprek de klik niet dan laten we het bij dat kennismakingsgesprek.

Dat kan zeker. Als jij het fijn vindt om elkaar af en toe in real life te ontmoeten dan komen we daar zeker uit. 

Ik vind het ongelofelijk dapper als je in jezelf durft te investeren. Het zou zonde zijn als je financiën dit in de weg staan, dus een passende afspraak over betalen in termijnen daar komen we zeker uit.
Dat kan zeker. Als we samen het gevoel hebben dat er na drie maanden nog meer uit te halen is maak ik een mooi voorstel op maat voor je om langer samen te werken en jouw droomleven vorm te geven.
Gemiddeld genomen drie weken, maar we plannen het samen in zodat het bij ons beide in de agenda past en je voldoende tijd hebt aan de slag te gaan met dat wat jij uit het gesprek haalt.

Ja, je kunt dit zien als een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling dus dit traject is voor jou als ondernemer op te voeren als studiekosten in je administratie.

Werk jij in loondienst en wil je graag met mij aan de slag met jouw loopbaanvraagstuk? Of wil je misschien wel gaan ondernemen, maar weet je het niet zeker? Stuur me even een persoonlijk berichtje dan plannen we een kennismakingsgesprek om te kijken of ik je kan helpen met jouw vraagstuk.

Stuur me een berichtje

Staat je vraag er niet bij? Of wil jij gewoon even kennismaken voordat je kunt besluiten of je wilt investeren in coaching? Neem dan contact met me op via het onderstaande formulier.