e-course jezelf op één

Een leuker leven start bij jezelf op één zetten. In vijf modules leer je hoe je stopt met streven naar perfectie en weer die ontspannen, energieke versie van jezelf wordt die volop geniet van het leven!

Hanneke Kuipers coaching

Gun jezelf meer rust

Heb jij altijd het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Dat je nog wel honderd dingen moet doen voordat je rustig op de bank kunt gaan zitten en rust in je hoofd en je lijf zal ervaren? Dan is deze e-course precies wat jij zoekt. 

Ik was ook ooit iemand die niet écht kon ontspannen en me schuldig voelde als ik even niks nuttigs deed. Als ik dan eenmaal op de bank ging zitten stond ik  nog tien keer op stond om nog ‘even’ iets te doen of te pakken.  

Door anders naar mijn prioriteiten te kijken en op tijd rust te nemen voel ik me energieker dan ooit. Als ik dit kan, dan kan jij het ook! 

Ben jij klaar om een vliegende start te maken met jezelf op één zetten?

Voor wie is de e-course jezelf op één?

Ben jij altijd maar bezig bent om anderen tevreden te houden? Tijd voor jezelf en voor ontspanning schiet er daardoor bij in. Je hebt dromen, een bucketlist en goede voornemens, maar het komt er eigenlijk allemaal niet van. De dagen, weken, maanden, JE LEVEN tikt weg, maar wat heb je nou eigenlijk gedaan? 

Je voelt je met regelmaat gejaagd, heb uren te weinig in een dag wordt geleefd door je to-do list. Hobby’s ben je uit het oog verloren en je wordt met regelmaat ‘s nachts wakker met het gevoel alsof er nog tien tabbladen open staan in je hoofd. Herkenbaar? Dan is deze e-course wat voor jou! 

Wat ga je bereiken?

 • Je weet hoe je jouw hoofd ‘uit’ kunt zetten
 • Je leert hoe je zorgt dat anderen niet over je heen lopen
 • Je leert hoe je genoegen neemt met goed en streeft niet meer naar perfectie
 • Meer energie en zin om dingen te ondernemen
 • Meer quality time met jezelf, gezin, vrienden en familie

Wat krijg je?

 • Tools om meer rust in je hoofd en je lijf te ervaren
 • Life time toegang tot de Hanneke Kuipers Academy
 • 5 modules + bonus materiaal + een werkboek met opdrachten
 • Mijn feedback op de oefeningen
 • Tips en inspiratie om jezelf op één te zetten zonder schuldgevoel

Reviews

Cursus Jezelf op één - Hanneke Kuipers Utrecht

Over mij

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial zonder rust in haar gat. Ik vond mijn to-do list en anderen tevreden houden belangrijker dan mezelf. 

Ik luisterde niet naar mijn lichaam en ging altijd maar door met wat ik nog ‘moest’ doen. In 2018 kon ik ineens niet meer, ik zat thuis met een burn-out.

Ik heb mijn gewoontes drastisch veranderd en leerde mezelf op één zetten. Het grootste verschil met voor mijn burn-out is dat ik me energiek voel en meer ben gaan genieten van het leven. 

Ik neem de tijd voor de dingen die ECHT belangrijk voor me zijn en waar ik energie van krijg. Dat gun ik jou ook, daarom heb ik deze e-course jezelf op één ontwikkeld. Ben je er bij? 

Selfcare is ons fundament

Goed voor jezelf zorgen is niet optioneel. Selfcare is de fundering in ons leven…

 • Als jij vol zelfvertrouwen wilt zijn
 • Als jij wilt dat de mensen om je heen op je kunnen bouwen
 • Als jij je dromen waar wilt maken
 • Als jij degene wilt zijn waar mensen bewondering voor hebben
 • Als jij écht gelukkig wilt zijn en wilt genieten van het leven!

Door goed voor jezelf te zorgen kun jij nog beter voor een ander zorgen, zonder dat je jezelf daarbij uitput of tekort doet. Als jij goed voor jezelf zorgt ben jij de leukste en beste versie van jezelf, voor jezelf maar ook voor een ander. 

Ben jij klaar om je fundament te verstevigen?

cursus Jezelf op één verstevigt je fundering

Klaar voor persoonlijke groei?

Dit is het resultaat wat je kunt verwachten na de e-course. Door je vijf modules lang onder te dompelen in materie over in het hier en nu zijn, prioriteiten stellen, anders leren plannen ben je in staat ook echt vaker voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel. Jij weet wat je moet doen om meer rust in je hoofd en lijf te krijgen, wat daar aan bijdraagt en wat niet. Jij bent na deze training niet meer degene die antwoord met ‘druk’ als iemand je vraagt hoe het met je gaat. Als je de oefeningen uit de training blijft toepassen ga jij je rustiger voelen. Je voelt je niet meer de hele week opgejaagd door je agenda en je ben in staat nog meer van het leven te genieten!

Hoe ziet de e-course eruit?

Module 1 – Het hier & nu, in deze module ga je aan de slag met uit je hoofd komen.
Module 2 – Tijd voor jezelf, dit levert het je op
Module 3 – Een goede planning is niet vol, zo stel je de juiste prioriteiten
Module 4 – Loslaten & uitbesteden, je hoeft niet alles alleen te doen 
Module 5 – Echt ontspannen, zo word jij weer helemaal zen

Bonus module – Video 1: Zo zeg je ‘nee’ & Video 2: Visualisatie oefening

Investering in jezelf

Als jij NU instapt betaal je voor de e-course, het werkboek en de bonussen geen € 45,- maar slechts € 29,50 inclusief BTW. Ik hoor je denken: hoe zit het met investering in tijd? Het kost wat van je tijd, maar met ongeveer 30 minuten per module kom je een heel eind. Als jij wilt dat er iets verandert, zul jij actie moeten ondernemen. Wil je meer tijd voor bepaalde zaken in het leven? Door nu te investeren, verdien je die tijd later dubbel en dwars terug!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de e-course?
De e-course is verdeeld over vijf modules en een bonus module. Je zou als je lekker door wilt trekken dit binnen een week kunnen behandelen als je iedere dag een stukje doet. Maar beter nog om iedere module goed te implementeren voordat je door gaat met de volgende. Je hebt life time toegang tot de Hanneke Kuipers Academy, je kunt de tijd nemen die jij nodig hebt. 

Hoe werkt het als ik een ticket koop?
Wanneer je een ticket hebt aangekocht krijg je naast een mailtje met de betaalbevestiging ook automatisch een mail met daarin de inloggegevens voor de Hanneke Kuipers Acadamy waar jij de e-course kunt volgen. 

Wat betekent life time toegang?
Dit betekent dat je toegang hebt tot de Hanneke Kuipers Academy zolang deze bestaat. Mocht het ooit zo ver komen dat ik totaal iets anders ga doen dan ik nu doe en de Academy op zal heffen, dan gebeurt dat natuurlijk nooit van de ene op de andere dag maar zal je tijdig bericht krijgen zodat jij de cursus(sen) die je volgt af kunt ronden. Voor nu heb ik absoluut geen plannen om iets anders te gaan doen! 

Zijn de kosten zakenlijk aftrekbaar?
Ja, je kunt dit zien als een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling dus deze online training is voor jou als ondernemer op te voeren als studiekosten in je administratie. Bij je orderbevestiging ontvang je automatisch een BTW factuur.

Staat je vraag er niet bij?

Heb je een andere vraag die je er nog van weerhoud om direct je ticket voor deze online training te kopen? Twijfel jij nog of deze e-course wat voor jou is? Stuur me een berichtje met je vraag en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.