e-course jezelf op één

Stop met streven naar perfectie en anderen pleasen.
Voel je energiek  en heb weer tijd voor de dingen
die voor jou écht belangrijk zijn!

Hanneke Kuipers coaching

Wat gun jij jezelf?

Heb jij altijd het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Dat je nog wel honderd dingen moet doen voordat je rustig op de bank kunt gaan zitten en rust in je hoofd en je lijf zal ervaren? Dan is deze e-course precies wat jij zoekt. 

Ik was ook ooit iemand die niet écht kon ontspannen en me schuldig voelde als ik even niks nuttigs deed. Als ik dan eenmaal op de bank ging zitten stond ik  nog tien keer op stond om nog ‘even’ iets te doen of te pakken.  

Door anders naar mijn prioriteiten te kijken en op tijd rust te nemen voel ik me energieker dan ooit. Als ik dit kan, dan kan jij het ook! 

Gun jij het jezelf écht om het anders aan te pakken? Handel jij daar ook naar? Ben jij klaar om een vliegende start te maken met jezelf op één zetten? 

Voor wie is de e-course jezelf op één?

Ben jij altijd maar bezig bent om anderen tevreden te houden? Tijd voor jezelf en voor ontspanning schiet er daardoor bij in. Je hebt dromen, een bucketlist en goede voornemens, maar het komt er eigenlijk allemaal niet van. De dagen, weken, maanden, JE LEVEN tikt weg, maar wat heb je nou eigenlijk gedaan? 

Je voelt je met regelmaat gejaagd, heb uren te weinig in een dag wordt geleefd door je to-do list. Hobby’s ben je uit het oog verloren en je wordt met regelmaat ‘s nachts wakker met het gevoel alsof er nog tien tabbladen open staan in je hoofd. Herkenbaar? Dan is deze e-course wat voor jou! 

Wat ga je bereiken?

 • Je weet hoe je jouw hoofd ‘uit’ kunt zetten
 • Je leert hoe je zorgt dat anderen niet over je heen lopen
 • Je leert hoe je genoegen neemt met goed en streeft niet meer naar perfectie
 • Meer energie en zin om dingen te ondernemen
 • Meer quality time met jezelf, gezin, vrienden en familie

Wat krijg je?

 • Tools om meer rust in je hoofd en je lijf te ervaren
 • Een jaar lang toegang tot de Hanneke Kuipers Academy
 • 5 modules + bonus materiaal + een werkboek met opdrachten
 • De mogelijkheid om vragen te stellen en mij met je mee te laten denken
 • Tips en inspiratie om jezelf op één te zetten zonder schuldgevoel

Reviews

Cursus Jezelf op één - Hanneke Kuipers Utrecht

Over mij

Ik ben Hanneke Kuipers en tot een paar jaar geleden ook zo’n typische millennial zonder rust in haar gat. Ik vond mijn to-do list en anderen tevreden houden belangrijker dan mezelf. 

Ik luisterde niet naar mijn lichaam en ging altijd maar door met wat ik nog ‘moest’ doen. In 2018 kon ik ineens niet meer, ik zat thuis met een burn-out.

Ik heb mijn gewoontes drastisch veranderd en leerde mezelf op één zetten. Het grootste verschil met voor mijn burn-out is dat ik me energiek voel en meer ben gaan genieten van het leven. 

Ik neem de tijd voor de dingen die ECHT belangrijk voor me zijn en waar ik energie van krijg. Dat gun ik jou ook, daarom heb ik deze e-course jezelf op één ontwikkeld. Ben je er bij? 

Selfcare is ons fundament

Goed voor jezelf zorgen is niet optioneel. Selfcare is de fundering in ons leven…

 • Als jij vol zelfvertrouwen wilt zijn
 • Als jij wilt dat de mensen om je heen op je kunnen bouwen
 • Als jij je dromen waar wilt maken
 • Als jij degene wilt zijn waar mensen bewondering voor hebben
 • Als jij écht gelukkig wilt zijn en wilt genieten van het leven!

Door goed voor jezelf te zorgen kun jij nog beter voor een ander zorgen, zonder dat je jezelf daarbij uitput of tekort doet. Als jij goed voor jezelf zorgt ben jij de leukste en beste versie van jezelf, voor jezelf maar ook voor een ander.

Ben jij klaar om je fundament te verstevigen?

Jezelf op één zetten is de fundering van je leven

Klaar voor persoonlijke groei?

Als jij niks verandert, verandert niets. Je zult dus iets moeten doen om uit deze ratrace te stappen. Ik ben er van overtuigd dat je de tijd die je investeert in deze training later dubbel en dwars terug zult verdienen, omdat je anders naar je planning en je prioriteiten gaat kijken.

Hoe ziet de e-course eruit?

Module 1 – Het hier & nu,  aan de slag met uit je hoofd komen
Module 2 – Tijd voor jezelf, dit is waarom
Module 3 – Een goede planning is niet vol, zo stel je de juiste prioriteiten
Module 4 – Loslaten & uitbesteden, je hoeft niet alles alleen te doen 
Module 5 – Echt ontspannen, zo word jij weer helemaal zen

Bonus module – Bonus 1: Zo zeg je ‘nee’, Bonus  2: Visualisatie oefening, Bonus 3: Effectieve ademhaling voor ontspanning

Jouw investering in jezelf

97 Inclusief BTW
 • Toegang tot de Jezelf op op één leeromgeving bestaande uit 5 modules
 • 1 jaar toegang tot de academy
 • Een werkboek met opdrachten
 • Bonus 1: Leer 'nee' zeggen
 • Bonus 2: Ontspannende visualisatie

Veelgestelde vragen

De e-course is verdeeld over vijf modules en een bonus module. Dat betekent iedere week een video en oefeningen. De rest van de week heb je tijd om dit thema echt te integreren in je dagelijks leven. Je hebt een jaar lang toegang tot de Hanneke Kuipers Academy, dus je kunt de tijd nemen die jij nodig hebt en sommige stukken later nog eens herhalen.

De e-course is verdeeld over vijf modules en een bonus module. Dat betekent iedere week een video en oefeningen. De rest van de week heb je tijd om dit thema echt te integreren in je dagelijks leven. Je hebt een jaar lang toegang tot de Hanneke Kuipers Academy, dus je kunt de tijd nemen die jij nodig hebt en sommige stukken later nog eens herhalen.

Wanneer je het door jou gekozen programma hebt afgerekend krijg je naast een mailtje met de betaalbevestiging ook een mail met daarin de inloggegevens voor de Hanneke Kuipers Acadamy waar jij de e-course kunt volgen. 

Ja, je kunt dit zien als een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling dus deze online training is voor jou als ondernemer op te voeren als studiekosten in je administratie. Bij je orderbevestiging ontvang je automatisch een BTW factuur. Ben jij in loondienst en heb je een persoonlijk ontwikkelingsbudget? Wie weet mag je dit programma wel declareren. 

Staat je vraag er niet bij?

Heb je een andere vraag die je er nog van weerhoud om direct je ticket voor deze online training te kopen? Twijfel jij nog of deze e-course wat voor jou is? Stuur me een berichtje met je vraag en ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.