Je bekijkt nu Mijn top 10 decembercadeaus

Mijn top 10 decembercadeaus

Vind jij decembercadeaus bedenken ook altijd zo lastig? Ik heb een lijstje gemaakt met tien cadeaus waarvan ik denk dat ze leuk en/of heel bruikbaar zijn. Scroll verder en laat je inspireren.

Mijn top 10 decembercadeaus

Natuurlijk hebben mijn favorieten te maken met ontspanning, gezondheid en je goed voelen. Oh ja en gewoon wat praktische hebbedingen. Hier komen ze, mijn favoriete decembercadeaus.

1. Een mooie planner voor het nieuwe jaar

Eigenlijk geef je iemand hiermee ruimte en overzicht in een mooi jasje cadeau. Zelf gebruik ik de It’s about time planner, maar de planner van Structuurjunkie vind ik ook erg mooi en praktisch. Waarom deze planners? Ze hebben genoeg ruimte om te schrijven. Daarnaast staan er tijdsblokken vermeld per dag, dat zorgt ervoor dat je realistisch plant en ook echt duidelijk krijgt hoeveel tijd je kwijt bent aan bepaalde zaken op een dag.

2. Een cadeaupakket van The Body Shop

Het ultieme Nederlandse cadeau is toch wel bad- en doucheproducten, maar eerlijk ik ben er wel altijd blij mee. Ik vind de producten van The Body Shop heel fijn (ook voor een gevoelige huid) en ze hebben altijd ook nog eens leuke pakketten rond de feestdagen. Niet het meest originele cadeau, wel gegarandeerd geslaagd.

3. Een Geurwolkje aroma diffuser

Essentiële oliën zijn hot, om de aangename (ontspannende) geur ervan te verspreiden door je huis heb je een aroma diffuser nodig. Die zien er tegenwoordig nog eens heel gezellig uit ook!

4. Vacu Vin Vacuüm Wijnpomp

Een mega praktisch cadeau en z’n geld absoluut waard! Dit nodigt niet uit om de fles maar leeg te drinken, maar ook niet om de fles maar dicht te laten. Als je de wijn vacüum trekt dan blijft ie nog zeker een week goed. Vind je dit alleen een beetje karig? Doe er nog een lekker flesje wijn bij. Ik vind dit echt een geniale uitvinding en dit cadeau verdwijnt tenminste niet ongebruikt in de la.

5. Knoflookpers/Gemberpers

Nog zo’n praktische topper waar je het hele jaar blij mee gaat zijn. De smaak blijft beter bewaard dan bij een pers en deze handige keukentool is makkelijk schoon te maken en kan gewoon in de vaatwasser.

6. Thermosbeker voor onderweg

Laatste huis, tuin en keuken cadeau. In de winter is zo’n koud flesje water meenemen een stuk minder aantrekkelijk dan een beker thee meenemen als je ergens heen gaat. Je bespaart een hoop geld op drankjes to-go en het is ook nog eens beter voor het milieu. Ook voor de bezige bij die structureel koude thee drinkt is dit een top cadeau.

7. Spelletje voor twee

Een spel wat je met meerdere personen kunt spelen is super gezellig, maar heel vaak ben ik niet in zo’n groot gezelschap. Tegenwoordig zijn er steeds meer spelletjes die je ook met twee personen kunt spelen. Ik ben ook altijd in voor een spelletje Beverbende of Keer op keer.

8. Favoriete eiwitreep

Liefde gaat door de maag en als dat nog eens bijdraagt aan goede voornemens is dat helemaal mooi. Mijn persoonlijke favorieten op dit moment zijn de Vegan Carb Crusher in de smaak Chocolate Orange en de Choc Chew, dit is een wat kleiner tussendoortje.

9. Jezebel tight 2.0 sportlegging

Deze sportlegging is lekker high waist en squatproof. Een cadeau wat bijdraagt een fitte leefstijl waar je gegarandeerd nog het hele jaar blij mee gaat zijn. Je krijgt 10% korting op FRVR producten in de CL marketplace met de code: Hanneke10.

10. Intentiekaarten voor iedere dag

Last but not least is mijn eigen set intentiekaarten natuurlijk ook een mooi cadeau. Trek iedere ochtend een kaartje en neem de intentie mee in je dag. Deze kaartenset helpt je te werken aan een positieve(re) mindset zonder dat het zweverig is. Bestel nu en ik ga met liefde aan de slag om het cadeau voor je in te pakken.

Een positieve mindset dankzij een dagelijkse intentie

Ben jij geïnspireerd geraakt?

Ik ben heel benieuwd of jij één van de decembercadeaus uit het lijstje hierboven cadeau gaat doen. Ik zou het super leuk vinden om te horen, of om je bestelling voorbij te zien komen als je een set intentiekaarten cadeau gaat doen.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Mijn top 10 decembercadeaus

*In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dat wil zeggen dat ik een heel klein percentage commissie ontvang als jij een bestelling plaatst via die link. Natuurlijk prijs ik alleen dingen aan waar ik oprecht enthousiast over ben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.