Je bekijkt nu Een nieuwe baan na een burn-out [+video]

Een nieuwe baan na een burn-out [+video]

Als je gaat starten met een nieuwe baan na een burn-out is dat nog net wat extra spannend. Wanneer ben je klaar om weer aan het werk te gaan? Hoe ga je ervoor zorgen dat je niet opnieuw jezelf voorbij loopt? Goede vragen, maar eigenlijk allemaal niet helemaal vooraf te overzien. Ik heb fragmenten van mijn eerste drie werkweken vastgelegd in een video. Als ik met deze video één persoon gerust kan stellen dat het echt wel goed komt met die nieuwe baan, dan is mijn missie al geslaagd.

Even terug in de tijd

In mei 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Na een paar maanden ging ik re-integreren, maar daar liep ik harder van leeg dan dat ik op kon laden. Ik had super leuke collega’s, maar de manier van werken en de bedrijfscultuur kon ik me toch niet helemaal in vinden. In goed overleg besloten we dat ik uit dienst zou gaan. Ik nam nog twee maanden voor mezelf om bij te komen, om wat meer vertrouwen te krijgen en om me voor te bereiden op mijn nieuwe uitdaging. Nu zijn we aangekomen in januari 2019, het is tijd om te starten met mijn nieuwe baan. Ik had er zo veel zin in, maar als het dan bijna zover is krijg ik ineens enorme stress. Kan ik dit wel? Ben ik er aan toe om een hele dag op kantoor te zitten?

Hoe vergaat het mij na het starten met een nieuwe baan na een burn-out?

Een nieuwe baan is voor iedereen even wennen en kost altijd net wat meer energie. Starten met een nieuwe baan na een burn-out kost nog net even wat meer energie. In de video zie je hoe ik daarmee om ga en waar ik tegenaan loop.

Werkt het linkje niet op je mobiel? Klik dan hier.

Laat je een reactie achter onder mijn video? Ik ben namelijk super benieuwd wat jij er van vind en er zelf uit kunt halen.

Liefs Hanneke

Meer video’s zien over dit onderwerp? Ga dan naar het artikel weekverslag re-integreren na een burn-out + 3 tips.

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.