Je bekijkt nu Onbezorgd van de zomer genieten, dat liep anders…

Onbezorgd van de zomer genieten, dat liep anders…

Het leven laat zich niet plannen, dat blijkt wel weer. Mijn idee was het even rustig aan doen en onbezorgd van (mijn favoriete seizoen) de zomer te genieten. Dat onbezorgd was van behoorlijk korte duur.

Ver van je bed show of toch niet?

Je hoort het wel eens mensen die op jonge leeftijd ziek zijn. Super naar, maar in de meeste gevallen voelt het toch een beetje als een ver van je bed show. Je hoopt maar dat het jou en je naasten niet zal overkomen en gaat weer door met je leven. Ineens half juli stond de wereld even stil. En blijkt iemand wie me super dierbaar is ook ziek te zijn.

Dat is niet voor te stellen, oneerlijk, frusterend.

Alle emoties die je kunt bedenken kwamen voorbij. In het begin was ik tot niks in staat door dit nieuws. Ik liep op een dag tien keer de trap op zonder te weten wat ik eigenlijk ging doen en probeerde een pannendeksel op een sambal pot te draaien. Gelukkig trok de mist in mijn hoofd na een tijdje toch weer een beetje op.

Welke inzichten heeft het me gegeven?

Dit ging gepaard met een aantal mooie inzichten of beter gezegd reminders over wat echt belangrijk is in het leven. Ik besefte me opnieuw hoe mooi verbinding is met je familie en vrienden. Dat vriendschap met een familie lid extra bijzonder is, maar het je ook extra kwetsbaar maakt. Dat geluk in het leven zit in kleine dingen. Maar ook dat je moet doen wat je NU leuk vind, want met een beetje pech bestaat later helemaal niet…

Bewust besloot ik even wat meer afstand te nemen van Instagram en de eerste focus te leggen op vriendschap en familie.

Routine is key

Verder bleef ik allerlei routines doorzetten, of ik er nou zin in had of niet. Dus koken, sporten, geen alcohol doordeweeks, voldoende slapen en tijd voor mezelf nemen bleef ik doen. Deze hele situatie deed me opnieuw beseffen hoe belangrijk het is om jezelf op de eerste plek te zetten, omdat je er dan pas écht kunt zijn voor een ander. Dat ik ook in deze situatie voor mezelf blijf zorgen is voor mij de bevestiging dat ik écht wat geleerd heb van mijn burn-out in 2018.

Het blijkt maar weer dat jezelf op één zetten echt nodig is!

Dit zorgde er ook voor dat ik tot de conclusie kwam dat ik een super waardevolle training op de plank heb liggen die ik al een tijdje niet heb gepromoot. Ik heb besloten dat er een nieuwe ronde komt van Jezelf op één. Ik werk met heel veel plezier aan een uitbreiding van het programma met een stukje persoonlijke begeleiding, zodat de training NOG waardevoller voor je gaat worden.

Wil jij ook leren om voor jezelf te blijven kiezen ongeacht de situatie?

Om ruimte te maken voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn in plaats van je tijd op te laten slokken door de waan van de dag? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en je hoort als eerste van me zodra je in kunt stappen in deze training én als je op de wachtlijst staat krijg je zoals altijd de beste deal van me.

Schrijf je in op de wachtlijst

Bedankt als jij tot hier bent gekomen met lezen. De kanjer in kwestie slaat zich tot nu toe heel dapper door de behandelingen heen en daar zijn we super trots op! Ik hoop dat dit verhaal ook jou aanzet te genieten. Je ogen open te blijven houden voor al het moois wat dit leven je dagelijks te bieden heeft. 🍀

Nieuwe ronde - Jezelf op één

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.