Je bekijkt nu Vanaf nu ben ik Personal Body Coach

Vanaf nu ben ik Personal Body Coach

Een droom die ik stiekem al een tijdje had komt uit. Ik ga aan de slag als Personal Body Coach! Denk je nu ‘wat ga je doen?’ Ik volgde eerst een half jaar Personal Body Plan met coach en ging daarna verder zonder coach. Mijn ervaring kun je hier terug lezen.

Mijn eigen Personal Body Plan

Ik wist natuurlijk wel dat streven naar perfectie er juist voor zorgt dat je faalt, maar ik zou dit wel eens even perfect doen. Juist daarom durfde ik niet te starten en stelde ik het bijna een jaar uit. Zou ik het wel volhouden? Mijn grootste angsten voordat ik startte met PBP: geen chocolade meer, iedere vrije minuut in de sportschool doorbrengen, geen wijntje meer in het weekend en maaltijden die alleen uit groente, kip en rijst (zonder saus) zouden bestaan.

Fysieke en mentale progressie

Gelukkig bleek dit niet waar te zijn en is het vooral een leerzaam proces. Ik heb veel geleerd over training, want ik deed altijd maar wat. Maar ook over herstel, ik heb behoorlijk wat slaap nodig om me goed te voelen. Met alleen op tijd naar bed gaan ben je er niet. Ontspannen, wat is dat? Zonde van de tijd! Ik kwam erachter dat als je maar door gaat als een wervelwind en niet ontspant de kwaliteit van je slaap achteruit gaat en je niet voldoende herstelt. Bezoekjes aan de sportschool blijken ook best in de planning te passen, het ligt er maar aan welke prioriteiten je stelt. Ik waardeer wat ik over mezelf heb geleerd misschien nog wel meer dan het zichtbare resultaat dat je strakker in je vel komt te zitten. Wat ook zeker zorgt voor meer zelfvertrouwen.

Waarom ik zo graag wil gaan coachen? Ik gun jou dit ook!

Als personal body coach help ik je te werken aan een gezonde leefstijl

PBP is geen dieet, maar een leefstijl. Iets waar ik volledig achter sta, wat werkt en waarbij geen gekke voedingsschema’s gehanteerd worden. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen en is er een coach die al je nuttige en minder nuttige vragen graag wil beantwoorden. Je weer op weg helpt als je het even niet meer ziet zitten of gewoon even geen zin hebt.

Mag ik degene zijn die jou het duwtje in je rug geeft? Of indien nodig gewoon een flinke schop onder je kont?

Meld je dan nu aan via mijn coachprofiel.

Gebruik mijn tell-a-friend code en ontvang €15,- korting: DFRSHKWLJT

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

 

Dit bericht heeft 4 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.