Je bekijkt nu Werken vanuit je Talent – gratis loopbaantraject met STAP-budget

Werken vanuit je Talent – gratis loopbaantraject met STAP-budget

Denk jij met regelmaat ‘is dit het nou?’ Eigenlijk heb je het zo slecht nog niet, toch… Dat voelt met regelmaat anders. Wil jij graag weer fluitend naar je werk? Lees dan verder over waarom werken vanuit je talent zo belangrijk is als jij dit voelt.

Aangenaam, koos talentloos

Lange tijd was ik er van overtuigd dat ik zelf geen talenten had. Als ik aan talenten dacht dan dacht ik aan iemand die goed kan zingen, een instrument bespeelt, kan acteren, lang en knap is en dus model kan worden. En wat kon ik nou? Niks. Nou ja niks. Ik kan eigenlijk een hele hoop, maar ik heb geen super specifiek talent. Daarnaast had ik er ook vooral over nagedacht wat ik allemaal niet had en kon. Wat mij bijzonder maakt en hoe ik dat in kan zetten daar had ik eigenlijk nooit echt over nagedacht.

Tekenen dat jij je talenten onvoldoende inzet in je werk

Je hebt het zo slecht nog niet. Waarom voelt dat dan soms wel zo? Waarschijnlijk omdat jij iets doet wat onvoldoende aansluit bij je talenten en drijfveren. Een onbestemd gevoel. Twijfel, maar ook niet weten wat je dan wel wilt dat wijst bij veel mensen op dat ze hun talent niet goed genoeg kwijt kunnen in hun werk of dat de werkomgeving niet goed aansluit bij wie ze zijn als persoon.

Heb jij het gevoel vast te zitten in je carrière?

Ben je op zoek naar handvatten hoe jij weer voldoening kunt halen uit je werk? Als je talenten in kunt zetten in je werk dan zorgt dat je meer/weer energie krijgt van wat je doet. Dit draagt natuurlijk weer bij aan meer werkgeluk.

Ontdek je talenten en drijfveren

Je talenten ontdekken gaat wat dieper dan er even over brainstormen waar jij nou goed in bent. Wat je enorm kan helpen is een talenten- en drijfverenscan. Dit zijn twee uitgebreide testen die je meer inzicht geven in je persoonlijke gedragsvoorkeuren. In hoe jij bent in omgang met anderen en in een groep. Wat jou nou echt drijft en waarom je dus bepaalde dingen wel en niet bij je passen. Je krijgt meer inzicht in ‘jouw gebruiksaanwijzing’. Dit helpt enorm om jezelf beter te leren en om vervolgens keuzes te maken die echt bij je passen.

Werken vanuit je talent

Wil jij aan de slag met meer werken vanuit je talenten? Keuzes maken in je carrière die echt bij je passen? Ik heb leuk nieuws, daar kan ik je bij helpen en nog wel GRATIS ook. Het ‘Werken vanuit je talent’ programma van TalentFirst kun je namelijk financieren met STAP-subsidie.

Gratis loopbaantraject met behulp van STAP-budget

Werken vanuit je talent is een online programma waarin jij de jacht op meer werkgeluk opent. In het online programma ga je aan de slag om te ontdekken wat jouw talenten en drijfveren zijn, waar jij energie van krijgt, wat energie vreet en ga je een beeld schetsen van jouw ideale toekomst. Bijbehorende coaching gaat ervoor zorgen dat jij ook echt stappen zet.

Die ideale toekomst komt niet aanwaaien, die start bij een eerste stap vanuit jou 🚀

Hoe werkt het aanvragen van STAP-budget?

Eerder kon je studiekosten opvoeren bij de aangifte inkomstenbelasting, dat is afgeschaft. Daarvoor is het STAP-budget in de plaats gekomen. Dat is een ‘zakje met € 1.000,-‘ wat jij eens per jaar kunt aanvragen ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling. Er is iedere twee maanden een aanvraag moment.

  1. Schrijf je in voor de training Werken vanuit je talent. Na aanmelding ontvang je meer info over hoe en wanneer je STAP-budget aan te vragen.
  2. Vraag op het eerst volgende aanvraag moment jouw STAP-budget aan bij het UWV. In 2023 is dit iedere twee maanden.
  3. Gelukt? Mooi, dan start je ongeveer 4 weken na de aanvraag met het programma.
    Niet gelukt? Probeer het de volgende aanvraag periode nog een keer. Het is niet zo dat als de aanvraag niet gelukt is dat de rekening op je eigen mat verschijnt.

Wil jij van ‘is dit het nou?’ naar weten wat je wilt 🔥

Twijfel niet langer en meld je aan, als jij iets wilt veranderen zet die eerste stap.
Schrijf je hier in voor Werken vanuit je talent! 

Heb je nog een vraag? Wil je even met me sparren of dit programma wat voor jou is? Stuur me gerust een mailtje.

werken vanuit je talent

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.