Disclaimer

 

Al het onderstaande is van toepassing op de website www.healthbyhanneke.nl. Door deze website te bezoeken ga je akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van deze website is eigendom van Health by Hanneke en mag niet zonder toestemming worden gebruikt. Wil jij iets van mijn website delen? Dan mag dit alleen met bronvermelding en met toestemming van mij.

Healthbyhanneke.nl wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Aan de inhoud van healthbyhanneke.nl kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

 

Samenwerkingen

Reviews

Op Health by Hanneke zijn reviews van producten en boeken te vinden. Het kan voorkomen dat ik deze producten kosteloos vanuit opdrachtgevers ontvang. Alleen de producten waar ik mij volledig mee identificeer en echt enthousiast over ben komen op mijn blog.

Advertorials

Een advertorial is een door Health by Hanneke geschreven blog, waar een bedrijf voor betaald. Dit verandert echter niets aan mijn mening over een product. Ik ga enkel samenwerkingen aan met bedrijven/merken waarmee ik me kan identificeren. Een betaald artikel bevat altijd de tag ‘gesponsord’.

Social media

Indien ik een post op social media plaats waarbij het gaat om een (betaalde) samenwerking, zal ik dat altijd bij de post vermelden.

Affiliate

Health by Hanneke neemt deel aan het partner programma van Bol.com. Wanneer een bezoeker vanuit mijn website op Bol.com terecht komt en vervolgens een bestelling plaatst ontvang ik een klein percentage van het aankoopbedrag als fee. Hier zijn voor de bezoeker van mijn website geen extra kosten aan verbonden.

 

Heb je vragen over de disclaimer of wil je iets van mijn website gebruiken? Stuur dan een mailtje naar info@hannekekuipers.nl.