Je bekijkt nu Het grote mensen leven, is dit het het nou?

Het grote mensen leven, is dit het het nou?

Vraag jij je met regelmaat af is dit het nou? Het grote mensen leven waar je altijd zo naar verlangde? Ik kan je alvast één ding verklappen. Als jij dat gevoel met regelmaat hebt, dan is dit het niet en is het tijd daar wat aan te doen. Wat dan? Lees even verder.

Het beloofde land, het grote mensen leven

Je ging studeren, je moest sparen voor later, je mocht niet in zeven sloten tegelijk lopen alles met als doel het veelbelovende grote mensen leven waar iedereen zo naar verlangde. Onafhankelijkheid, zelf bedenken wat je mag eten, hoe laat je naar bed gaat en hoe je huis er van binnen uit ziet. Het klinkt allemaal geweldig niet waar, maar voelt het eigenlijk wel alsof jij dit ultieme doel bereikt hebt?

Je hebt het niet slecht, maar toch knaagt er iets

Vanaf een afstandje bekeken heb je het eigenlijk prima voor elkaar. Je hebt die studie waarschijnlijk inmiddels wel afgerond, je hebt een baan, een dak boven je hoofd, een social leven, familie en eigenlijk alles wat je je maar kan wensen. Maar toch ben je niet helemaal blij. Je hebt niet het gevoel dat je met volle teugen geniet van dat grote mensen leven waar je altijd zo van droomde. Je doet dingen, omdat je denkt dat het zo hoort. Voor financiële zekerheid of omdat je er nou eenmaal ingerold bent. De dingen die je doet doe je niet omdat je hart er nou echt sneller van gaat kloppen.

Waar zit je onvrede?

Even goed om bij stil te staan waar jouw onvrede zit. Is dat bij het feit dat je leven niet zo leuk is als je het je had voorgesteld? En je het idee hebt dat er meer uit te halen valt? Of heb je het idee dat andere mensen om je heen het beter voor elkaar hebben dan jij? Als dat laatste het geval is, dan is het tijd om deze gedachten de nek om te draaien. Het gaat er om waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Dus als jij iedere zaterdagavond in de lampen wilt hangen is dat oké, als jij iedere zaterdagavond met een breiwerk op de bank wilt zitten is dat ook oké. Doe dingen in je leven niet omdat je denkt dat het zo hoort. Want iemand is nog nooit succesvol of mega gelukkig geworden omdat hij/zij zo lekker in het rijtje mee liep en voldeed aan al andermans verwachtingen.

Wat zou jij doen als geld en de mening van anderen geen rol zouden spelen?

Denk jij met regelmaat is dit het nou?

Dan is dit het niet! Stap uit deze sleur, kom in actie. Daarmee bedoel ik niet dat je van vandaag op morgen je baan op moet zeggen en in een camper de wereld rond moet trekken (mag wel). Daarmee bedoel ik dat je moet stoppen met afwachten tot jouw ideale leven je komt aanwaaien. Ga onderzoeken waar jouw hart wel sneller van gaat kloppen. Wat zou jij doen als je financieel nergens naar hoefde te kijken? EN al de mening van anderen niet bestond? Hoe zou jij je leven dan inrichten? De kunst is dat om te zetten naar behapbare stapjes om te gaan werken aan de creatie van jouw droomleven.

Je hoeft het niet alleen te doen

Het alleen op proberen te lossen, het eindeloos overdenken en dit gevoel proberen te negeren dat heb je waarschijnlijk al lang genoeg geprobeerd. Zo deed ik dat ook een aantal jaar geleden, het heeft me niet de oplossing opgeleverd maar een burn-out. Ik putte mezelf totaal uit door te blijven hangen in een leven wat eigenlijk niet zo leuk was als ik me had voorgesteld. Ik ben er van overtuigd dat je er ook met minder schade en schande achter kunt komen wat je wel wilt in het leven. Wat er nodig is om angst voor het onbekende te overwinnen. Samen ben je zoveel sneller op je punt van bestemming, dus stop met dit alleen op te lossen. Kijk eens op de pagina coaching, want ik help jou met liefde in jouw zoektocht hoe jij dat geweldige grote mensen leven waar je altijd zo van droomde wel kunt creëren.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Het grote mensen leven, is dit het nou?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.