Je bekijkt nu Meer vrije tijd en toch een schoon huis. Het kan!

Meer vrije tijd en toch een schoon huis. Het kan!

Wie wil dat nou niet, meer vrije tijd en toch een schoon huis?! Ik wel in ieder geval. Hoe voorkom je dat tijd voor jezelf sneuvelt als je het druk hebt? Mijn huis werd schoongemaakt door de lieve en hardwerkende Claudia van Helpling, wat voor mij direct resulteerde in meer vrije tijd én ruimte in mijn hoofd. Ik ging er op uit om met een vriendin in het bos te wandelen en kwam opgeladen weer thuis in een schoon huis, wat wil een mens nog meer?!

Meer vrije tijd, meer tijd voor ontspanning

Als jij meer vrije tijd weet te creëren in je agenda is er ook meer tijd voor ontspanning. Van meer ontspannen slaap je beter en kun je je beter focussen. Je voelt je lichamelijk fitter en je bent vrolijker. Daarnaast heb je meer energie over om te sporten en ben je een gezelliger mens voor anderen. Waarom onderschatten we de waarde van tijd voor onszelf dan zo? Wees eerlijk, wat is het eerste wat er sneuvelt als het huis niet aan kant is en de agenda vol zit met sociale afspraken? Precies, die tijd voor jezelf. Terwijl we het net nog met elkaar eens waren dat het zoveel voordelen heeft om die wel te nemen. Ik hoop dat je vanaf nu start met de missie om meer vrije tijd te creëren in je agenda!

Waarom onderschatten we de waarde van tijd voor onszelf dan zo?

Moet je alles zelf doen?

Heb je er wel eens over nagedacht waarom je nu echt alles zelf moet doen? Als kind vond ik het niet altijd leuk dat we om de dag of de hond uit moesten laten of de vaatwasser uit moesten ruimen. Inmiddels snap ik het wel, mijn moeder werkte fulltime. Wat voor ons een kleine taak was gaf haar een hoop verlichting. Neem de regie over je agenda terug, vraag je af of jij echt alles zelf moet doen? Ben jij de enige persoon in je omgeving die dit kan doen? Kun je iets uitbesteden? Iemand inhuren?

Helpling to the rescue

Wat ik zo fijn vind aan Helpling is dat je ook voor één keer door iemand je huis kunt laten schoonmaken. Als je door de bomen het bos niet meer ziet (of door de feestjes je agenda niet meer), dan kun je Helpling inschakelen als hulplijn. Het is wel verstandig om het regelmatig bij te houden en zo met regelmaat het rustpunt in jouw agenda in te plannen. Zo ben je verzekerd van terugkerende tijd voor jezelf. Naast schoonmaken bieden ze ook andere diensten aan zoals strijken, grasmaaien of de hond uitlaten. Kortom, meer vrije tijd is nabij.

Doe jezelf meer vrije tijd cadeau

Het inhuren van een schoonmaak hulp is echt een fantastisch cadeau aan jezelf en zo gepiept.

  1. Je vult je postcode in
  2. Je kiest een datum en tijd
  3. Je selecteert huishoudelijke professionals die aansluiten bij jouw wensen en je verstuurt verzoeken
  4. De professional die het verzoek accepteert komt schoonmaken.

Met de kortingscode healthbyhanneke ontvang jij € 10,- korting op de eerste schoonmaak van de herhaal boeking.

Ja, ik ga direct boeken bij Helpling!

Laat je me weten hoe je jouw ervaring met Helpling hebt ervaren?

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Meer vrije tijd, huur een schoonmaker in!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Helpling.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.