Je bekijkt nu De opleiding loopbaancoaching, het ontbrekende puzzelstukje

De opleiding loopbaancoaching, het ontbrekende puzzelstukje

De opleiding loopbaancoaching stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Ik was erachter gekomen dat een baan in loondienst, ondernemen én een opleiding volgen wat veel van het goede was. Vandaar dat ik het even had opgeschoven tot 2021, het jaar dat ik volledig ben gaan ondernemen. Ik leg je uit waarom ik jou met de opleiding loopbaancoaching nog beter ken helpen en waarom deze kennis voor mij voelt als het ontbrekende puzzelstukje.

Het ontbrekende puzzelstukje

Het voelt nu alsof al mijn kennis en ervaring samen komt. Dat ik alles wat ik heb ervaren en heb geleerd in de afgelopen jaren samen in kan zetten, om andere millennials te helpen om weer in hun kracht te komen.

Stress- en burn-outbegeleiding

In 2018 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Een gebeurtenis die enorm veel impact heeft gehad op mij en mijn kijk op het leven. Dingen moesten anders. Dat zorgde ervoor dat ik de opleiding stress- en burn-outbegeleiding ging volgen. Ik stopte vanuit mijn bedrijf met voedingscoaching en ging millennials met stressklachten helpen.

Mijn ervaring als HR Adviseur

Ondernemen deed ik tot 2021 naast een baan in loondienst. Ik merkte tijdens het coachen dat mijn werkervaring in de HR maar wat handig was. Ik weet namelijk hoe het er aan toe gaat in een bedrijf als iemand thuis zit met spanningsklachten, wat de rechten en plichten zijn van de werkgever en wat je als werknemer te wachten staat omtrent je herstel en terugkeer naar werk.

Loopbaancoaching

De opleiding loopbaancoaching voelde voor mij als het ontbrekende puzzelstukje. Heel vaak kom je door stress (dat hoeft geen burn-out te zijn) op een punt dat je gaat nadenken over je loopbaan en wat je nou eigenlijk kunt en vooral ook leuk vind. Door deze opleiding te doen kan ik iemand nog concreter verder helpen. Dus van samen uitzoeken naar waar jouw vuurtje van gaat branden tot stappen zetten in je carrière. Daarnaast heb ik natuurlijk als HR Adviseur eindeloos veel cv’s gezien en gesprekken gevoerd, dus ook op dat vlak kan ik je voorzien van tips.

Doe jij wat je kunt of wat je leuk vind?

Tijdens het coachen merkte ik al eerder dat ik enorm veel energie krijg van het ondervinden wat iemand drijft. En vooral hoe je dat in zou kunnen zetten in je werk. We varen vaak op wat we kunnen, maar vergeten door alle prestatiedruk, promotiekansen en werkdruk wat we nou eigenlijk echt leuk vinden. Dat kan een hele tijd goed gaan, maar op den duur loop je daarop vast. Daar hoef je niet net als ik een burn-out voor te krijgen. Vaak begint het met het gevoel van ‘is dit het nou?’. Als je dat gevoel hebt, dan kun je eigenlijk wel stellen dat de manier zoals jij je leven nu hebt ingericht het niet is. Tijd voor actie!

Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan beteken?

Zou jij wel wat willen veranderen maar weet je nog niet wat? Laten we dat samen eens gaan onderzoeken, want met overdenken maak jij je dromen niet waar. Lees meer over coaching of plan direct een gratis kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen? Je mag me natuurlijk altijd een mailtje sturen.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

opleiding loopbaancoaching - loopbaancoach - Nieuwegein - Utrecht

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.