Je bekijkt nu Waarom mijn e-book over burn-out herstel er moest komen

Waarom mijn e-book over burn-out herstel er moest komen

Mijn e-book komt bijna online, iets wat ik al lang wilde maar war er nooit van kwam. Te weinig tijd. En wat als niemand hierop zit te wachten? Wat als het niet mooi genoeg is? Wat als…? Toen kwam het besef, het luisteren naar deze stem heeft zo’n enorme bijdrage gehad aan het ontwikkelen van een eigen burn-out twee jaar geleden. Dat was dan ook mijn grootste drijfveer om het te doen. Te roepen dat ik bezig was met een e-book al voor het af was en er dit keer gewoon voor te gaan. Als we kijken hoeveel mensen er stressklachten ervaren, natuurlijk zitten hier mensen op te wachten!

Mijn burn-out zorgde voor een koerswijziging van mijn bedrijf

Tot een jaar geleden coachte ik mensen op voeding vanuit Health by Hanneke. Daarbij kwam het onderwerp stress al vaak aan bod. Een eigen burn-out ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik de opleiding Stress & burn-outbegeleiding ben gaan volgen. Vervolgens ben ik me met Health by Hanneke gaan richten op het coachen van mensen met stressklachten. Ook bij burn-out herstel speelt voeding en leefstijl een grote rol, dus mijn kennis op het gebied van voeding gaat absoluut niet verloren. Ik weet juist net wat meer dan een gemiddelde andere coach op dit vlak. Dat was dan ook de reden om deze oude en nieuwe liefde aan elkaar te verbinden en een e-book te schrijven over hoe je werkt aan een gezonde leefstijl als je aan herstelt van een periode van overspannenheid of een burn-out.

Een gezonde leefstijl en burn-out herstel

Ik denk dat dit DE gouden combinatie is. Niet om zomaar volgende week van al je klachten af te zijn, maar als je jouw lichaam voorziet van de juiste brandstof heeft dat absoluut invloed op hoe je je voelt. De auto doet het nou eenmaal ook het beste als je zorgt voor de juiste brandstof en regelmatig onderhoud. Dat is met je lichaam niet anders. Burn-out of overspannenheid is een reset van je leven. Althans dat zou het moeten zijn, want zoals je het voorheen aanpakte is blijkbaar niet goed voor je. We weten het eigenlijk wel dat bepaalde gewoontes niet zo gezond zijn, maar hoe doorbreek je ze? Hoe zorg je dat je het lichaam gaat voeden in plaats van vullen? En doet sport en beweging je nou juist goed of kun je beter echt volledige rust nemen? Dat is waar ik een antwoord op geef in mijn eerste e-book Gezond herstellen van een burn-out.

Wat kun je verwachten van mijn eerste e-book?

Als je in een burn-out bent geraakt of overspannen bent is je concentreren en keuzes maken (tijdelijk) niet je sterkste kant. Daarom wilde ik een praktisch e-book schrijven in begrijpelijke taal met handige lijstjes, tips en mooie quotes. Een e-book wat je duidelijk maakt dat je het niet van vandaag op morgen allemaal hoeft om te gooien, maar je laat inzien welke kleine stapjes in de goede richting je kunt zetten. In het e-book zit ook een handige printable weekplanner die je helpt overzicht te geven. De weekplanner helpt je herinneren aan je dagelijkse portie groente en fruit, maar laat je ook even stil staan bij het hoogtepunt van de dag. Ben jij herstellende van stressklachten? Ik gun het jou zo enorm om een fittere, energieke en meer ontspannen versie van jezelf te worden. Dat is dan ook de reden dat ik dit e-book heb geschreven. Ik denk dat er mensen zijn die baat hebben bij houvast en de tips die ik in dit e-book heb gebundeld. Ik hoop dat jij in die situatie zit jij jezelf deze investering in jezelf gunt!

Doe jezelf het e-book Gezond herstellen van een burn-out cadeau.

Liefs Hanneke

Volg me op Facebook | Twitter | Instagram | LinkedIn

Mijn e-book Gezond herstellen van een burn-out

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.